Städservice

HEMSTÄDNING

Välkommen till Janina’s Hund och städ!

Jag hjälper dig med hemstädning efter dina behov! Vi kommer överens tillsammans vart i huset/lägenhet du vill ha det städat, hur du vill ha det städat och hur ofta jag återkommer till just dig.

Så här fungerar abonnemanget:

Abonnemanget innebär att du kommer betala en fast avgift varje månad. Summan beror på hur många städtimmar vi kommit överens om vid varje städtillfälle. Minsta abonnemang ligger på 3 timmar varannan vecka. Via abonnemang får du därmed ett lägre pris än om du skulle betala per timme.

Villkor:

Skulle du behöva boka om ditt städtillfälle någon gång. Behöver du meddela detta till mig senast 1 vecka innan tillfället. På detta vis kan du få dina timmar tillgodo till ett annat tillfälle.

För bästa service börjar vi med ett kostnadsfritt möte för att anpassa veckostädet efter just dina behov som kund hos oss! Därefter skriver vi ett avtal och en nyckelkvittens, för din trygghet som kund.

Rutavdrag

Städtjänst ger rätten till skattereduktion. Detta innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund betalar 50 % av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av mig på Janina’s Hund & Städ när du får din faktura, allt för att göra det enkelt och smidigt. Läs mer om skattereduktionen på Skatteverkets hemsida.

 

Är ni intresserade? Skicka då en intresseanmälan.

Kommentarer inaktiverade.