Hundrastning

HUNDRASTNING

Information

Trivs inte din hund på hunddagis? Blir den lätt stressad i denna miljön? Har du svårt att hinna hem på lunchen? Får dåligt samvete av för många ensamma timmar hemma? Då kanske jag har lösningen!

Hundrastning av mig innebär att din hund är hemma i sin trygga miljö under dagarna. Sedan kommer jag på avtalad tid, och går en promenad och lämnar sedan tillbaka hunden i hemmet igen.

Hundar är individer. Hos mig är alla välkomna!

Promenaden anpassas efter just din hund som individ som tex tempo, längd på promenad och aktivitetsnivå. Promenaderna sker enskilt eller i mindre grupp. Jag använder mig alltid av mjuka metoder och låter din hund få en trygg och trevlig promenad!

Se gärna till att lite godis finns lättillgängligt samt även täcke om så behövs.

Efter promenaden se till att handduk finns tillgängligt så torkar jag av tassar och ser alltid till att friskt vatten finns tillgängligt! Vid behov även utfodring.

Du slipper:

  • Passa Hunddagis tider
  • Transportera din hund till och från hunddagis
  • Använda din lunch till att rasta din hund
  • Lämna hunden ensam en hel dag

Är ni intresserade? Skicka då en intresseanmälan.

Jag kommer sedan boka in ett presentationsbesök där jag träffar din hund. Vi tar en kort promenad och lär känna varandra. Efter detta går vi igenom lite frågor kring rutiner och behov. Då tar vi upp saker som jag bör veta och om ni önskar tilläggstjänster.

Vid första mötet kommer även en nyckelkvittens skrivas, för din trygghet som kund.

 

VILKOR

 -Hunden ska vara försäkrad

-  Full vaccinerad

- Fri ifrån smitta och ohyra!

 

En månad uppsägningstid enligt båda parter.

Kommentarer inaktiverade.